Det är så fint med takfönster

takfönster i Stockholm passar bra på äldre hus

Har du sett fina takfönster? Ett takfönster lyckas verkligen trolla med små rum. Har man ett litet rum, så är det inte alltid som man kan göra det större även om man skulle vilja det. Det är inte alltid möjligt att riva ner väggar, eller höja taket, eller bygga ut rummet även om man skulle vilja. Om du har ett litet rum som du känner är klaustrofobiskt litet, så kan man faktiskt få rummet att kännas större med hjälp av ett snyggt takfönster.

Montera takfönster går snabbt för rätt hantverkare

Många tänker att det innebär ett väldigt stort arbete att installera ett takfönster, men så behöver det inte vara. En hantverkare som kan sin sak, kan på mindre än en månad göra ett hål i taket, isolera hålet, montera ett takfönster, lägga på vattentätt material på taket så att takfönstret skyddas mot regn och väder och vind. Det bästa är att när väl takfönstret är på plats så har det verkligen förändrat hela rummet.

Takfönster bra för äldre hus som inte går att förändra

Ett takfönster är dessutom en väldigt billig åtgärd om det är så att man bor i ett äldre hus, som man inte kan förändra så mycket. Äldre hus ska man ju helst bevara så som de är. Kanske man till och med bor i ett K-märkt hus i Stockholm? K-märkta hus får man inte göra om hur som helst. Självklart får man renovera huset, men det ska ske med hänsyn till husets ursprungliga utseende och arkitektur. Om man då har mörka rum i det K-märkta huset, så är takfönster det som kan lösa problemet med att det är ett mörkt rum.

Det är så fint med takfönster
Rulla till toppen