Hyr blommor till festen

Det lutar åt att även sommaren 2021 kommer att gå i hemesterns och svemesterns tecken. Detta beror bl.a. på att hela befolkningen troligen inte kommer att ha vaccinerats innan semestern börjar. Dock går det att ha fest, utomhus.

I sommar kommer de flesta av oss att hålla oss i Sverige, många av oss troligen i hemkommunen. Det är kanske ingenting att fira. Men faktum är att det gör behovet av lite fest och flärd ännu större. 

Så varför inte ställa till med en fest i sommar? Coronaanpassad, naturligtvis. Det innebär att festen måste hållas utomhus. Det går att ha festen utomhus även om det regnar. Faktum är att man kan anpassa festen till nästan vilka förhållanden som helst. Lösningen är att hyra det man behöver. Det kan vara en bra idé att börja fundera på detta redan nu, för efterfrågan kommer troligen att vara hög i sommar. 

Trädgrådsfest

Hyrd blomsterprakt

Men en fest handlar inte bara om partytält. Det måste finnas dekorationer också. Har du en trädgård kan du naturligtvis ta blommor, lövruskor med mera därifrån. Men om du inte har det, eller inte vill offra det du har i trädgården, kan du istället hyra blommor. 

Inte minst i Stockholm finns det många företag som hyr ut blommor av alla de slag. En av de största aktörerna, när det kommer till uthyrning av allt man kan tänkas behöva för små och stora fester, är Aladdins. Du hittar deras sida för blommor att hyra på adressen https://www.aladdinsuthyrning.se/produkter/dekoration/blommor-dekoration/

Det framgår inte på Aladdins sajt om det går att hyra från dem om man bor så långt bort (från Stockholm) som i Vreta Kloster. Därför är det klokast att ringa eller mejla och fråga.

Tänk också på att hålla dig uppdaterad på de allmänna råden för att förhindra smittspridning. Även om förra sommaren var en period med låg smittspridning kanske det kommer att se annorlunda ut detta år. Du hittar de allmänna råden här.

Hyr blommor till festen
Rulla till toppen